Good morning - uppladdad av anna_t

När vi slet som värst igår, när vi hade packat sen tidiga morgonen och städat till sista sekunden och burit hundra tunga kartonger och vindsförrådet var för litet och vi inte hunnit äta sen sju och var packade vi glödlamporna, då insåg jag likheten mellan att flytta och att föda barn:

man kommer inte ihåg förrän det är alldeles för sent varför man svor att aldrig göra det igen.

Men nu är vi här. Koltrasten väckte mig klockan fem och vi har en fin liten balkong där man kan äta frukost i solen. Nu är bara frågan: I vilken kartong ligger brödkniven?

11 Replies to “God morgon i flyttkartonger”

 1. Fantastisk! Mycket tuffare än vår snälla Roberta. Men bildtexten:

  ”This GIANT TORAYAN doll is the ultimate child’s weapon, as it sings, dances, breathes fire, and follows only those orders given by children”

  … känns lite oroande.

 2. Oj. Jag blev trött bara av att läsa :/ Men du … nu börjar ju allt det roliga! Som i sin tur börjar med att man hittar brödkniven …

 3. Aldrig med min lilla fot! Vi har flyttat sex kvarter i nordnordvästlig riktning till Bellmansgatan 24. Granne med Söders Hjärta!

 4. Christina, egentligen gillar jag att stå på huvudet i flyttkartonger, men efter några dagars upppackande och hopvikande börjar man krokna lite :)

 5. Jag ryser! Vi flyttade ca var 8:e månad under några år när vi studerade. Då hade vi en tvåmeters flygel som släkt och vänner fick släpa runt åt oss… Nu har vi bott i 12-13 år eller nåt på samma ställe men skulle gärna kunna tänka oss något större. Vi ryggar dock tillbaks när vi tänker på att vi då måste packa-flytta-packa upp. Nä, vi bor kvar lite till!!

  Hittade dig i solusfeminas påskägg! Kul blogg! Vad är det för resa ni ska göra? Jag klickade på ”Följ med på vår resa” och hamnade på en Australiensida. Ska ni till Australien? Där har jag bott! Underbart!

 6. Carolina, det tar ungefär hundra gånger så lång tid att packa upp som att packa i! Jag fattar inte varför :(
  Vi ska resa jorden runt – jag hade faktiskt länkat fel, tur att du påpekade det. Men vi ska bland annat till Australien!
  Nu ska jag gå till din blogg och kolla :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *