När jag började blogga hette det inte blogg utan reload eller nätkrönika. De flesta som skrev privat gjorde det för att testa sina tankar på en liten, utvald publik. Ganska få trodde att de skulle få vänner – riktiga vänner! – och bli del av ett pratsamt, inspirerande, uppiggande sällskap som man knappt vill lämna en halv stund för att inte missa allt det roliga.

Men allting har sin tid. Blogga har sin, och stoppa ner alla saker man äger i flyttkartonger har sin. Städa ur hela källaren och förrådet har sin tid, och sortera en miljon papper har sin ohyggligt långa tid.
Varför har jag kvar betalda räkningar från 2003, veckobrev från när barnen gick på lågstadiet och högar med gamla mötesprotokoll? Ska man ta med eller slänga alla gamla skruvar, muttrar, gem, repstumpar, plastmappar och bra-att-ha-manicker?

Att flytta har sin hektiska tid, helt enkelt, och det lämnar ganska få stunder över till annat.

jorden runt-ryggsäckDärför blir det ganska tyst här de närmaste veckorna, tills flytten är klar. Och sen med kanske, eftersom vi reser iväg!
Däremot skriver jag (och andra i min familj) på vår reseblogg, www.worldtrek.se. Kom gärna dit.

Och kom gärna till Söders Hjärta den 19 april! Det är ju nästan ännu kulare att ses på riktigt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *