Författarförmedlingen förmedlar författare, det kanske inte var så svårt att gissa. Om man vill ha ett besök av en författare till sin arbetsplats, till en kurs eller liknande så kan man leta efter lämpliga författare i deras databas. Nu kan man även hitta mig där. Var snäll och fnys inte åt min presentation, det är svårt att sälja in sig själv utan att låta klämkäck!

Men jag tycker det är jätteroligt att berätta om skrivande, och publiken brukar bli nöjd, så tveka inte om du vill beställa mig.

Nu på torsdag ska jag hålla föredrag på Tollare Folkhögskola, fast inte som författare utan som inspiratör. Deltagarna på kursen Journalistik på nätet ska få inspiration till att använda internet för att hitta läsare. Vilka verktyg kan man använda, vilka fällor ska man se upp för, var finns publiken? Vad är en blogg och hur kan man använda den? Finns det en framtid för skrivande på nätet?

4 Replies to “Nu kan man få mig också”

  1. Inte det minsta klämkäckt utan jättebra och på alla sätt och vis. Var inte så blygsam utan ta bort parentesen med ”förhoppningsvis” under ”Vad jag gör under författarbesöken”, tycker jag!

  2. jo exakt JÄVLIGT svårt att sälja sig själv utan att verka för långrandig, klämkäck, kortrandig, dum, ointresserad, flåshurtig, desperat etc etc etc
    /busig brunett, 39 jordsnurr

  3. Tack Helena, det känns lite för kaxigt men jag ska fundera på saken …
    JT, de lever i en dröm.
    Pres: busig brunett är väl en toppenbra och kärnfull beskrivning :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *