6 Replies to “anna-fanan”

 1. Vilken snäll flagga. Och fin!

  Jag önskar att jag hade kommit på idén med fickkniven, en himla praktisk grej att ha med. Precis som Skalmans skal kan den ju rymma precis de verktyg man behöver i varje situation. Kommer det en dum polis så vips fäller man ut en dosett med snällpiller som man ger honom/henne. Kommer det å andra sidan en intressant skalbagge fäller man istället fram sin lupp.

  Är det en tekopp som står på böckerna (likt den som lämnat spår på Lottens flagga) eller är det kaffe?

 2. Te! Te förstås! Jag blir alldeles knäsvag av att det inte syns tydligare att det är en kopp te. Måste genast gå och koka mera vatten.

  PS Skarpögt av dig att se både snällpillrena och luppen! Såg du chokladfingret och hypnosstrålen också?

 3. Jag tror att det var hypnosstrålen som gjorde att jag ens såg det jag såg. Det var troligen samma stråle som gjorde att jag missade chokladfingrarna, annars hade de legat pyrt till. Jag är en gottegris av stora mått.

  Jag trodde nog det var en temugg. Jag blev bara lite osäker när jag tyckte jag såg sånt där moccachino-skum på toppen ;)

 4. Te och böcker, tilltalande kombination. Din flagga var en av de bästa jag sett hitintills, många har verkligen lagt ned tid på sina flaggor.

  Annica

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *