20 Replies to “Bloggöl i Stockholm den 22 april”

  1. Allsköns folk är SYNNERLIGEN välkomna! Jag vågade mig iväg på min första bloggöl för ett halvår sen och blev glatt överraskad. Nu är jag helt enkelt fast! Hela tanken är att man ska träffa nya, trevliga typer som är lika udda och blyga som man själv. Herregud, vi är ju bloggare ;)

  2. tack för det anna – jag kommer och ska tipsa mina ”läsare” också…för såna har vi ju..”läsare”…he he
    P

  3. Det där låter inte dumt. Om vi är hemma i stan den helgen ska jag nog faktiskt slita mig lös några timmar. Smart också att ta det helgen innan lön, så vi får plats allihopa :)

  4. Bloggblad: det är ju så att Stockholm är själva kulhetens hjärta. Men öl vid kanalen i Sörping låter inte heller så dumt! När är det sol?

  5. Nej, på bloggölen kan jag inte komma även om det låter hemslans trevligt, vill bara säga HEJ! och att jag tänkt på dig och familjen så MASSA de senaste typ 15?? Åren och läst om er och dig men inte kommit till skott att ta kontakt….Alltså Ulrika från Nackahuset, gravid med nummer fem, hejdlöst inspirerad av Isabells förslossning så jag har fött bebsiar hemma I england och hemma i Norge och nu bor vi hemma? I Örebro! Får jag en annan kontaktadress kan jag skriva mera, massa tankar så länge- TA DET LUGNT!! kram / Ulrika :)

  6. Om bloggölen och hur vi ska känna igen varandra på Söders hjärta i morgon (repetition från en annan kommentar): Vi kommer att känna igen varandra, jag lovar. Jag var jätteorolig första gången jag skulle gå till en bloggträff och såg för mig hur pinsamt det skulle vara att gå runt till alla bord och fråga ”Ursäkta, är ni bloggare?” (Det låter dessutom lite perverst på något vis!) Men på nåt skumt sätt ser man direkt vilka det är.
    Dessutom kommer jag att vara där tidigt och hålla plats, och vinka till alla som kommer in (och säkert skrämma slag på alla icke-bloggare).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *