Newsflash, menar jag, för just nu hinner jag inte varken skriva här eller översätta ordentligt.

– Har plåtat som en galning och lagt upp nya och gamla bilder på Flickr (som bara blir roligare hela tiden). Dels nya Stockholmsbilder, dels bilderna från resan till Thailand med jobbet förra våren. Och lite andra bilder. Och skrivit en presentation på knackig engelska.

– Har sett En midsommarnattsdröm, som verkligen var en riktig komedi. Recension kommer på Stockholmsbloggen. Där kan man också läsa om den brölande tanten som skrämde mig att köpa hjälm, om gatumusiker, dim-sum och mycket annat intressant.

– Fick just inbjudan att gå med och se The Producers, med påminnelse om att hålla mitt nyårslöfte. Den börjar om en halvtimme, måste skynda.

– Nu är det ta mig #%¤#* vår!

cykl på flickr


Andra bloggar om: , , ,

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *