I fredags slutade jag på Rådet för stöd och samordning efter flodvågskatastrofen.
Då hade jag varit där i drygt femton månader, som webbredaktör och under sista halvåret som ansvarig för barn- och ungdomsfrågor.

www.rsos.seJag blev uppringd 28 december 2004, två dagar efter tsunamin, och tillfrågad om jag kunde komma in redan nästa dag. Egentligen skulle jag bara få igång webbplatsen, men jag blev kvar och blev anställd. Nu är verksamheten på väg att avslutas, och mitt uppdrag är slut. Jag har skrivit en utvärdering av vårt arbete med webbplatsen som jag hoppas blir till nytta.

Det har varit minst sagt intressant att komma in i myndighetsvärlden under ett år. På en del sätt var det bättre än jag trott, på andra betydligt värre. Om jag fick bestämma skulle alla byråkrater få praoa i andra delar av arbetslivet två månader om året, samtidigt som vanliga människor skulle få inblick i byråkratin.

Men nu är det alltså slut och jag är frilans, på fri fot igen.
Hejdå lön varje månad, hej bestämma själv!


Andra bloggar om: , ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *