Jag var på ett möte för folk som uppdaterar sina hemsidor oftare än andra i kväll och det var verkligen supertrevligt. ALLA var där, nej inte alla kanske men många: folket bakom Frihetens vingar, Pappablogg, Kulturbloggen, Nästa Bandhagen, Stationsvakt, Annica Tigers Blog, Angelas dagbok, Annika Bryns blog, Gustafs gömma, Gökboet, Bitis bilderbok och Lotten. Flera har redan skrivit om det och några har bilder.

BloggjiggVi talade, slogs, kysstes, grät, skrattade och dansade på borden (typ). Dessutom slog vi fast att nyligen.se är världens bästa tjänst men skulle bli universums bästa om man kunde välja att få sina favoriter som blogroll, automatiskt. Plus en funktion till som jag just kom på: Ett formulär där man skickar ett PET till folk som inte pingar nyligen och PETAR på dem så att de vaknar och börjar pinga.

Det var så kul så jag glömde bort att titta på klockan och vips måste jag rusa hem! Så jag rusade och stannade inte förrän jag tvärnitade vid Medborgarplatsen vid insikten om att jag just hade tagit en springnota :-o
Men jag ringde till krogen direkt och de var så snälla och lovade att jag fick komma och pröjsa mina cider och jordnötter i nästa vecka.
Slutet gott, allting gott!

Andra bloggar om: , , ,

10 Replies to “Åh vad jag önskar att det hette nånting annat än bloggträff”

  1. Ingen aning, det finns kanske inget bättre ord. Det låter bara så illa! Som … böldpest, bluffstopp eller blaff-fest. Det borde låta som något mer elegant, så att vi verkar lite förfinade!

  2. De är nog vana vid springnotor där, men säkert mer ovana att folk ringer och berättar att de just gjort en sådan. Skönt att du får göra rätt ifrån dig sedan.

    Vi var ovanligt många, men det där med bordsdansen, var det när jag var ute och rökte :).

    Annica

  3. Nördmöte! Då blir vi kanske inne också, för jag har läst i DN att nördar är inne. Men det är fortfarande inget SNYGGT ord. Det borde heta GENISALONG eller något annat mer sofistikerat.

  4. Anna: Uttryckarkonvent tycker jag skulle passa bra om du nu vill ha en finare stämpel. För det är väl vad vi är. Experter på att uttrycka vår åsikt…

  5. Uttryckarkonvent skulle passa mig fint! Man skulle kunna köra inkognito och kalla det för pokerkväll… fast då kommer ju inga och det vill man ju… eller så kommer en bunt riktiga pokerspelare. Huvudsaken är ändå att folk kommer! =) Det var min första gång och jag kommer igen! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *