Nu har jag läst en massa önskelistor hos olika bloggare. De flesta vill ha smink, tycks det, och/eller böcker. Är det verkligen så enkelt, att man lägger ut alla sina önskningar på sin hemsida och så läser tomten bloggen och sen är det klappat och klart? Isåfall hoppas jag att lite mer udda önskningar prioriteras – exempelvis borde Jeppe få åtminstone en av sina fyra sista önskningar uppfylld.

Om jag själv får önska fritt och stort ser min lista ut så här:

* Ett cybernetiskt blogimplantat, så att jag kan posta direkt från hjärnan
* En cykel med infravärme, larvfötter och bokhållare
* Snö på julafton (stora, mjuka flingor)
* Ett piano
* Att kunna spela piano
* En plats på en viss bloggroll
* Ett litet slott
* En städrobot som masserar mina fötter, serverar te och nynnar på trevliga melodier efter den dagliga städningen av slottet
* Minst fyra extra timmar per dygn när resten av världen sover
* En extra dag i veckan mellan lördag och söndag.

Ja, det var väl det viktigaste. Det måste inte vara inslaget heller.

6 Replies to “Önskelista, julen 2005”

  1. Visst vore det bra? Tänk att kunna sitta på bussen, eller cykeln, och blogga. Eller blogga från poolen, bion eller konserten. Eller sängen!

  2. Tomten kanske bara är försenad? Jag har faktiskt inte heller fått något på min lista – ännu. Håller tummarna för att han kommer till oss båda nån gång i vår. Eller att vi får våra önskningar uppfyllda på något annat vis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *