Sonen ringde halv elva och hade sett bombdåden i London på tv. Vi knäppte på här hemma och har nu sett samma bilder ungefär tusen gånger. Det som har stannat kvar efter dagens sändningar är intervjun med offret och ögonvittnet Angelo Power, advokat. Trots att Power var chockad och halvt svimfärdig fortsatte journalisten att ställa frågor och ville få ett uttalande om de människor som hade åstadkommit detta fasansfulla blodbad: ”I take pity on them”, svarade advokaten, det är synd om dem. Journalisten såg ut som om han inte trodde sina öron.

Fler röster om bomdådet bland annat på loci.se.

One Reply to “”Pity on those who do this to others””

  1. Apropå Live8 i lördags så var det en musikupplevelse. Jag som sällan kollar TV satte av ”en händelse” på TV:n i brist på annat – och blev helfrälst av Pink Floyd. Det var så länge sedan de var i ropet och jag hade totalt glömt hur bra de är. Idag har jag beställt en cd av dem…
    Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *