Hemma igen och så glad, både för att jag åkte dit och för att jag kom hem ordentligt. Det var en otroligt lärorik resa! Och häftig! Snart kommer bilder, fler detaljer och tankar om vad de tsunamidrabbade möter därnere.
Tills dess har jag bara några korta noteringar:Lär dig skriva fint på thai
– Många thailändare liknar sitt språk. Smala, vackra och med krusiduller
– På flygplatsernas bokaffärer i både Bangkok och Phuket skyltas det med böcker om droghandeln, prostitutionen, ladyboys och andra av Thailands mer skuggiga sidor, jämte traditionella reseskildringar och topplistornas bestsellers
– Jag var den enda i vår grupp som inte blev myggbiten. Antingen har de sydostasiatiska myggorna helt andra smakpreferenser, eller så var mitt myggmedel Mosi-Guard helt överlägset MyggA som de andra användeFruktost
– Frukt är faktiskt godis (i Thailand)
– Folk som har ont i halsen borde ramla ut ur flygplanet genom en fallucka när de hostar på andra som sitter fastspända i sina stolar. Nu är jag sjuk och eländig och vinglar omkring med sjalar om halsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *