I kväll är det bloggöl på Tranan, står det på Bloggforums hemsida. Jag vet inte om jag törs gå dit, jag känner ingen och har av någon anledning fått för mig att Tranan är ett sånt där ställe där man måste se cool ut (fast då skulle kanske inte bloggölen vara där?).

Men jag vill hemskt gärna gå, inte minst för att få göra lite reklam för Stockholmsbloggen.

Haha, nu blev det visst reklam här också. Det är bra, gå dit och bli medlem! Jag vill inte varumärkessnylta men det är redan flera bloggare som du gillar som skriver där!

 

8 Replies to “bloggöl & stockholmsbloggen”

 1. Klart att du ska komma! Det hela brukar vara väldigt opretentiöst.

  ”Tranan är ett sånt där ställe där man måste se cool ut (fast då skulle kanske inte bloggölen vara där?)”.

  Nej precis! ;-) En trappa ner är det.

 2. Anna: Hoppas du gick det är trevligt alltid träffar man någon att prata med…

  Inte är det något inneställe…tips är att prova deras köttbullar med mos och lingonsylt innan…Ragazze tipsade mig om det och det var verkligen värt pengarna

  Det finns inte på menyn men man beställer det ändå…

 3. aaah vad kul med stockholmsblogg, jag vill vara med! och ja, det ar jag som har hyllat tranans kottbullarna pa tranan via ragazze.se :)

 4. Det är ofta bloggöl på Hirschenkeller också. Och där behöver man inte se cool ut.
  Vi har hur trevligt som helst. Missa inte det nästa gång. Det blir i januari nån gång.

 5. Jag har aldrig fattat var de här bloggölen förannonseras. Hör mest om dem efterråt. Jag förstår din tvekan. Inte lätt att bara klampa in bland folk som redan lärt känna varann. Å andra sidan. Why not! Och det där med cool är bara att strunta i. Nästan alla hak i stan är jätteglada för varenda besökare de kan få. Och om några ”coola” tittar snett, så är de ju bara töntar, eller hur..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *